Haringparty 2018 (Foto:: Ruud Strobbe)

De Brabantse Haringparty bij Landgoed Huize Bergen

Op woensdag 12 juni vindt bij Landgoed Huize Bergen alweer de 6e editie van De Brabantse Haringparty plaats. De Brabantse Haringparty is een avond voor Brabantse ondernemers georganiseerd door Kiwanis Vught, waarbij de veiling van items voor het goede doel centraal staat. Interessante kavels worden door veilingmeester Harry Korst onder de aandacht gebracht. Nieuw dit jaar is de loterij. Een goed glas wijn, smaakvolle hapjes en een live-optreden mogen op dit evenement natuurlijk niet ontbreken.

Er zit een zichtbaar stijgende lijn in de groep Brabantse ondernemers die dit exclusieve event jaarlijks weet te vinden. Het evenement wordt om 17.00 uur geopend door Jeroen van Dam, president Kiwanis Club Vught, waarna er onder het genot van een hapje en een drankje tot 21.00 uur genetwerkt kan worden.

Veilingmeester Harry Korst
Naast elkaar ontmoeten in een unieke ambiance wordt De Brabantse Haringparty georganiseerd om geld in te zamelen voor goede doelen. Alle opbrengsten komen dit jaar ten goede aan de Stichting Kiwanis Fonds Vught en Stichting Prinses Máxima Centrum. Centraal hiervoor staat de veiling met onder andere een kunstwerk van Jos van Uijtregt en natuurlijk een van de eerste vaatjes haring van Brabant. De harington is speciaal voor deze gelegenheid op authentieke wijze vervaardigd door de kuiper van het Zuiderzee Museum Enkhuizen. Nieuw tijdens deze editie van De Brabantse Haringparty is een loterij. Met de aankoop van loten ondersteunt u op laagdrempelige wijze de goede doelen terwijl u kans maakt op mooie prijzen.

Live-optreden Soul Diva’s
Bij een heerlijke voorjaarsavond hoort muziek. Na het verloop van de veiling wordt het evenement muzikaal afgesloten met een live-optreden van de Soul Diva’s.

Sponsorpakketten en kaartverkoop
Wilt u Kiwanis helpen bij de organisatie van dit evenement en zo een bijdrage leveren aan een grotere opbrengst voor de goede doelen, dan zijn er speciale sponsorpakketten. Meer informatie over kaartverkoop en sponsorpakketten is te vinden op www.brabantseharingparty.nl.

Kijk ook bij

Cursus Sterrenkunde in Den Bosch

Galaxis, de afdeling ‘s-Hertogenbosch van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde (KNVWS), verzorgt …