De Bossche Parels organiseren Pubquiz voor WensAmbulance Brabant

Na het overweldigende succes van voorgaande jaren, organiseert Ladies’ Circle Bossche Parels, in samenwerking met Babel, opnieuw een Pubquiz voor het goede doel. Deze avondvullende quiz vindt plaats op zaterdag 8 februari 2020 bij Babel aan Hinthamerstraat 74 te ’s-Hertogenbosch. De opbrengst van deze avond wordt geschonken aan WensAmbulance Brabant.

Meedoen is natuurlijk belangrijker dan winnen en al helemaal in dit geval. De opbrengst van deze avond is namelijk bestemd voor WensAmbulance Brabant. WensAmbulance Brabant verzorgt laatste wensen van terminaal zieke mensen: nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, familie bezoeken of een dagje naar het strand. Het lijken misschien wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, zijn dit soort uitstapjes niet altijd vanzelfsprekend.

Over WensAmbulance Brabant
WensAmbulance Brabant brengt, onder begeleiding van professionele vrijwilligers, wensvragers nog één keer naar hun favoriete plek. De ambulances zijn uitgerust met het nodige comfort en voldoende plek om ook twee familileden mee te kunnen nemen. De ambulances werken vanuit Boxtel, Helmond, Valkenswaard en Bergen op Zoom. WensAmbulance Brabant staat dus dicht bij de mensen. Niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk.

Het vervoer voor de wensvrager is gratis, echter zijn er met het vervullen van wensen natuurlijk wel kosten gemoeid. Dankzij donaties en acties is het mogelijk om nieuwe ambulances en praktische hulpmiddelen voor comfortabel vervoer aan te schaffen. Daar zetten de Bossche Parels zich dan ook graag voor in!

Pubquiz
Gedurende een avondvullend programma gaan teams bestaande uit maximaal 10 personen de strijd aan voor de eer én natuurlijk voor Wensambulance Brabant. Door vragen te beantwoorden binnen het thema “Medisch Centrum West”, doen zij hun uiterste best om de overwinning in de wacht te slepen.
Meedoen en bijdragen? Meld je aan via pubquizlcbp@gmail.com of kijk voor meer informatie op www.lc65.ladiescircle.nl. Wees er snel bij, want er zijn nog maar een paar plekjes beschikbaar! Een donatie doen of bijdragen als sponsor kan natuurlijk ook. Kunnen de Bossche Parels en Wensambulance Brabant ook op jouw steun rekenen?

Ladies’ Circle Bossche Parels
Ladies’ Circle 65 Bossche Parels is een serviceclub van enthousiaste dames uit de omgeving van ’s-Hertogenbosch. De dames zetten zich samen in om meer glans te brengen in het leven van mensen die dat nodig hebben. De visie is dan ook dat ze met Bossche Parels meer bereiken dan alleen. Door vriendschap en betrokkenheid helpen ze elkaar en een ander. De Bossche Parels richten zich met name op lokale en regionale doelen. Daarvoor zamelen ze niet alleen geld in, maar organiseren ze ook handen-uit-de-mouwen acties. Kijk voor meer informatie op www.lc65.ladiescircle.nl.

De Bossche Parels maken onderdeel uit van Ladies’ Circle Nederland. Dit is een internationale serviceorganisatie met het motto ‘Vriendschap en Service’. Door heel Nederland zijn er ruim 70 Circles met bijna 1000 leden. Kijk voor meer informatie op www.ladiescircle.nl.

Kijk ook bij

Tennisvereniging Wolfsbosch bij NOVO3

Tennisvereniging Wolfsbosch in Vught werd onlangs slachtoffer van een omvangrijke fraude met verenigingsgeld. Voorzitter Enrico …