De Bossche Komeedie in de Speeldoos met ‘De Torteldûfkes’

‘De Torteldûfkes’ is alweer het 7e blijspel van de Bossche Komeedie. Een gezelschap dat van meet af aan met hun speciaal voor Den Bosch geschreven stukken, vol herkenbare Bossche humor en hilarische situaties, alleen maar successen heeft gekend. In september en oktober wordt het blijspel uitgevoerd in Den Bosch, Rosmalen en Theater de Speeldoos in Vught.

Tessa Mulders en Sander Blom, twee vrijgezelle veertigers, hebben elkaar 3 maanden geleden leren kennen in het Brabants Museum. Smoorverliefd als hij is, heeft Sander, speciaal voor Tessa, een oud restaurantje gekocht ergens in de Bossche binnenstad. Hiermee hopen ze hun beider leven een nieuwe frisse start te geven. Maar al snel blijkt dat ze totaal geen talent hebben voor de horeca en dan maken de lieve woordjes al gauw plaats voor de onvermijdelijke irritaties. Na enkele mislukte nieuwe formules besluiten ze ten einde raad van hun zaak een datingrestaurant te maken. Maar het eigenaardige personeel, de ongenode gasten en het verzwegen verleden, zijn de grote spelbrekers in de ambitieuze plannen van de twee geliefden. Met elkaar zorgen zij er wel voor dat in het restaurant vooral de lach op het menu staat. Met o.a. Nancy Gerrits, Bas van Noort, Joyce Hulshoff, Erik Kroon, Ingrid den Teuling, Richard Damen, Huipie Vugts, Sjaak Verwijmeren, Chantal Falck, Anita van Hoorn. Script en regie Ruud van de Laar.

Kaarten
Theater a/d Parade: 27 t/m 29 september. Kaarten: direct aan de kassa, telefoon 073-6809809 of op www.theateraandeparade.nl. Theater de Speeldoos: 5 t/m 7 oktober en 12 t/m 14 oktober. Kaarten: direct aan de kassa, telefoon 073-6565588 of op www.theaterdespeeldoos.nl. Perron-3: 19 t/m 21 oktober en 26 t/m 28 oktober. Kaarten: direct aan de kassa, telefoon 073-8507550 of op www.perron-3.nl. Aanvangstijden: avondvoorstellingen 20.00 uur, matinee 14.00 uur. Entree 19,50 euro.

Kijk ook bij

Inschrijving Zomerschool Vught start vandaag

Over enkele weken breekt weer een mooie periode aan: Liefst 7 weken lang kunnen 55-plussers …