© David Lamboo

David Lamboo wint publieksprijs Bruidsfoto Award 2020

De Essche bruidsfotograaf David Lamboo is in de prijzen gevallen tijdens de zestiende editie van de Bruidsfoto Awards. Lamboo sleepte de publieksprijs in de categorie ‘Bruid’ binnen.

“De award is een mooie erkenning van mijn werk, ik ben er erg trots op. Je bent jaren bezig met jezelf ontwikkelen en hoewel het belangrijkste is dat de bruidsparen zelf gelukkig zijn met hun foto’s, is zo’n award een mooie bevestiging van buitenaf. Ik ben er extra blij mee in deze wat onzekere tijden, echt een opsteker”, zegt David Lamboo.

Internationale vakjury
Uit ruim 1.250 inzendingen nomineerde een onafhankelijke en internationale vakjury van het evenement begin dit jaar tachtig foto’s in 8 verschillende categorieën. Meer dan 11.000 mensen hebben gestemd. In één van die categorieën vond het publiek de foto van David Lamboo de mooiste.

Oude schuur
De winnende foto is gemaakt op het landgoed bij Kasteel Tongelaar in Mill. “Het leuke is dat we langs een oude schuur liepen waarin nog wat landbouwwerktuig en stenen lagen. Maar omdat het licht zo mooi viel en de klimop tegen de muur groeide, was het een perfecte plek om wat portretten te maken.”

De Bruidsfoto Award heeft als doel de nieuwste bruidsfototrends te laten zien en bruidsparen te laten kennismaken met professionele bruidsfotografen. Voor het complete overzicht van alle winnaars, eervolle vermeldingen en een korte sfeerimpressie video van deze uitreiking, kijk op www.bruidsfotoaward.nl.

Kijk ook bij

Lezing over zonsverduisteringen en andere eclipsen

Op donderdag 27 juni geeft Urijan Poerink bij Sterrenwacht Halley in Vinkel een publiekslezing over …