Danslessen MDM Vught kunnen weer doorgaan

Cultuureducatie in coronatijd. Het komt aan op flexibel zijn en op de fantastische behulpzaamheid van scholen en culturele instellingen in Vught. De dans- en musicallessen van MDM Vught kunnen weer doorgaan dankzij Basisschool Misha de Vries, Basisschool de Springplank en Theaterwerkplaats Novalis.

“Ons mooie schoolplein leent zich uitstekend voor de danslessen. Daarnaast is het erg belangrijk voor de kinderen dat ze weer kunnen bewegen. Het dagelijkse ritme geeft houvast, ik ben blij dat we kunnen helpen”, zegt Laurens Peeters, directeur van Basisschool Misha de Vries.
Door de maatregelen rondom Covid-19 moesten de dans- en musicallessen al een tijd worden opgeschort. MDM Vught is hierdoor actief gaan zoeken naar buitenlocaties. “Wij zijn heel blij dat onze lessen weer door kunnen gaan en zijn Bs Misha de Vries, Bs de Springplank en Theaterwerkplaats Novalis hiervoor erg dankbaar”, aldus Nathalie van Bijnen, coördinator dans en musical van MDM Vught.

MDM Vught
MDM Vught is hét centrum voor cultuureducatie in Vught. Instrumentalisten, dansers en muziektheaterliefhebbers krijgen bij MDM Vught het allerbeste onderwijs van professionele docenten. MDM Vught is er voor jong tot oud en van beginners tot gevorderden.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …