Dankjewel-concert MDM

Op zondag 13 september om 15.00 uur verzorgt muziekschool MDM Vught een DANKJEWEL-concert. Leerlingen en docenten laten zich zien en horen in een afwisselend programma met muziek, dans én live schilderkunst. Het concert vindt plaats in de openlucht, voor het Vughtse Raadhuis en is gratis toegankelijk.

Na het afkondigen van de lockdown in maart brak een griezelige periode aan, waarin MDM Vught het muziek-, dans- en musicalonderwijs niet op de reguliere manier kon geven. Docenten en cursisten hebben zich enorm geduldig, flexibel en loyaal getoond. Trompetles via Skype, danslessen op YouTube en in parken, samen zingen op afstand; het ontstond allemaal binnen een mum van tijd en met een groot hart voor waar het om draait: muziek- en dans- en musicaleducatie van de hoogste kwaliteit. Met het concert zegt MDM Vught hier DANKJEWEL voor. Niet alleen de cursisten, maar alle inwoners van Vught wil de stichting op 13 september een hart onder de riem steken. Samen met goede moed op naar het najaar.

Muziek- en dansoptredens én live schilderkunst
Naast optredens van leerlingen en docenten van MDM Vught zullen een aantal bekende mensen uit Vught onder wie wethouder Toine van de Ven, couturier Janice en kunstschilder Mien Donhuijsen live schilderen onder de bezielende leiding van de beroemde schilder Constantijn Molenkamp. De werken worden na afloop geveild, ten bate van MDM Vught.

Gratis en veilig
Het DANKJEWEL-concert is helemaal coronaproof. Er is ruimte voor maximaal 100 mensen. De toegang is gratis, maar reserveren is verplicht. Het concert eindigt om 17.00 uur. Bij regen wordt uitgeweken naar Theater de Speeldoos. Reserveren (verplicht): www.mdmvught.nl.

Over MDM Vught
MDM Vught is sinds 1 januari 2019 hét centrum voor cultuureducatie in Vught. Instrumentalisten, dansers en muziektheaterliefhebbers krijgen bij MDM Vught het allerbeste onderwijs van uitsluitend professionele docenten. MDM Vught is er voor jong tot oud en van beginners tot gevorderden.

Kijk ook bij

Volkskerstzang in ‘Het Huis van Brabant’

Op zondag 11 december a.s. zal voor de 32e keer de Volkskerstzang (VKZ) plaatsvinden in …