Foto: Ton Wagenaars

Dankjewel-concert MDM groot succes

Op zondag 13 september streken 100 bezoekers neer op stoelen voor het Raadhuis in Vught, keurig op 1,5 meter uit elkaar. Met het door Jumbo gesponsorde lekkers genoten ze van het allereerste Dankjewel-concert van MDM Vught. Een kleurrijke verzameling korte dans-, muziek- en musicaloptredens maakte de zonnige zondag een geweldig succes.

Dansleerlingen, muziekdocenten, musical-zangers: MDM Vught trok alles uit de kast om Vught na deze bizarre eerste zes ‘coronamaanden’ een hart onder de riem te steken. En dat hart onder de riem kreeg MDM Vught vervolgens ook weer terug: de veiling ten gunste van de stichting leverde het prachtige bedrag van 333 euro op. Medewerkers, bestuur en publiek kijken met veel plezier terug op het mooie openluchtconcert. Het smaakt absoluut naar meer, dus het lijkt erop dat een nieuwe traditie is geboren!

Het Dankjewel-concert was mogelijk met steun van: gemeente Vught, Jumbo Vught, Restaurant Vigor, bloemisterij van Stekelenburg, Theater de Speeldoos, Van Bijnen producties, schoonheidssalon Lotus, Pour Vous Vught, dhr. Van Amelsfort, Ton Stappers, Constantijn Molenkamp en schilders, Toine van de Ven, Ciska de Jong, Mien Donhuijsen, Helma Broekhof, Hanny van de Beuken en Ties Roy.

Kijk ook bij

Maak eens een ommetje: Jagershagen en Sparrendaal

Wandelen over grotendeels onverharde paden, dicht bij huis genieten van natuur en landschap. Dat kan …