All4Fun tijdens het Meezingfeest in DePetrus op 10 november 2019

Damespopkoor All4Fun

‘We zijn er weer!’ Dat is het gevoel dat overheerst bij damespopkoor All4Fun. Eindelijk – na bijna 2 jaar in ‘coronasluimering’ – wordt er weer iedere woensdagavond gerepeteerd bij Theaterwerkplaats Novalis in Vught. Het koor hoopt op een mooie afsluiting van het seizoen, staat weer op de Koningsmarkt en ook andere activiteiten worden ‘afgetast’.

All4Fun Vught is een popkoor dat volledig bestaat uit vrouwen. Het doel is zo’n 40 leden in totaal, verdeeld over vier stemgroepen. Het repertoire varieert van kleine Nederlandstalige ballads tot swingende Engelstalige popnummers en alles ertussenin. Momenteel is er ruimte in het koor voor met name sopranen. Wil je dus een keer gaan kijken? Neem dan vooraf contact op via de website.

Zingen en gezelligheid
All4Fun is in 2011 opgericht en bestaat dus 11 jaar. De organisatie, locatie, repetitieavond en het logo hebben in die tijd wat veranderingen ondergaan, maar gebleven is de kern: zingen, gezelligheid en hard werken aan mooie optredens. Dit alles gebeurt onder de bezielende leiding van dirigente Stephanie Reuzer, die het koor ook begeleidt op piano.

Meedoen of vriend worden?
Spreekt All4Fun aan? Kijk dan eens op www.all4funvught.nl. Vooral sopranen worden uitgenodigd om zich aan te melden. Wilt u niet zingen, maar het koor steunen? Dan kunt u vriend van het koor worden. All4Fun kan uw steun goed gebruiken, onder meer om de concerten gratis toegankelijk te houden. Daarom staat het koor ook op de Koningsmarkt. Houd de website in de gaten voor meer informatie. All4Fun hoort graag van u!

Kijk ook bij

Tweede editie Queer Arts Festival in Verkadefabriek

Na een succesvolle editie in mei 2023, krijgt het Queer Arts Festival een tweede editie …