Dameskoor All4fun

Dames popkoor All4Fun!

Het Vughtse popkoor All4Fun bestaat volledig uit vrouwen die wekelijks met veel enthousiasme repeteren. Het koor staat sinds 2016 onder leiding van dirigente Stephanie Reuzer. Het repertoire loopt uiteen van musical tot pop, van Nederlandstalig tot swing en van muziek uit de jaren 70 tot hits van nu. Gezelligheid staat bij het koor hoog in het vaandel.

All4Fun is officieel begonnen in januari 2011 als onderdeel van Stichting Jeugdwerk Rozenoord. Het koor is destijds opgezet door Imke Hoevenaars. Later heeft Juliette Reuzer het koor overgenomen. Inmiddels is het een family-business geworden want de huidige dirigente Stephanie is de zus van Juliette.

Optredens
All4Fun is begonnen met een- en tweestemmige liederen, maar inmiddels draaien de dames hun hand niet meer om voor drie- tot vijfstemmige stukken. Het koor is regelmatig te zien bij verschillende optredens binnen en buiten Vught. Stephanie Reuzer: “We hebben bijvoorbeeld al diverse keren meegedaan aan het korenfestival in Den Bosch en met carnaval dit jaar stonden we op het podium van De Speeldoos in de ‘Ouverturelure.”

Agenda
All4Fun repeteert iedere vrijdagavond van 19.00 tot 21.30 uur in Elzenburg aan de Brabantlaan. Het seizoen loopt gelijk aan de schoolvakanties, van september tot juli. Komende optredens staan in de agenda op 9 april van 14.00-16.00 uur in De Rode Rik, 13 mei om  20.00 uur in Elzenburg -Bright Voices- en op 7 juli om 20.00 uur is er een Zomerconcert in de  Gereghthof. Meer informatie is hier te vinden.

Kijk ook bij

O’pen Atelierroute Oisterwijk

Op zondag 30 juni is de tweede editie van de O’pen Atelierroute Oisterwijk. Het is …