Johannes aan het werk op Atelier Morrison (Foto: Nina Siri Jonker)

Dagbesteding Atelier Morrison houdt gezellige open dag

Op veler verzoek houdt dagbesteding Atelier Morrison in Vught dit jaar weer een gezellige open dag! Op vrijdag 17 juni tussen 13.00 en 20.00 uur kun je een kijkje nemen en meedoen met activiteiten. Iedereen is welkom op Industrieweg 30-32 in Vught. De koffie met wat lekkers staat klaar!

De open dag in maart werd goed bezocht. “Dat was echt een daverend succes”, weet begeleidster Petulah Hali. “Maar we kregen steeds meer berichtjes van mensen die het gemist hadden, die graag willen langskomen, meer informatie willen. Daarom openen we nu weer onze deuren.” Bezoekers kunnen gewoon binnenlopen, een rondleiding krijgen of kennismaken met de begeleiding en enkele deelnemers. Deelnemer Johannes: “Voor ons is het ook leuk om een keer ons werk te laten zien. Meer in het openbaar.”

Huiselijke en laagdrempelige dagbesteding
Dagbesteding Atelier Morrison is een huiselijke, persoonlijke dagbesteding voor mensen met een ondersteuningsvraag zoals een (verstandelijke) beperking, autisme, lichte vorm van dementie of niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Door de gemoedelijke sfeer is het een laagdrempelige plek waar je je thuis voelt. Centraal staat een actieve invulling van de dag; muzikaal, creatief, beweging, spel en meer, waarbij de deelnemers de regie zoveel mogelijk in eigen hand hebben. Ieders wensen, behoeften en mogelijkheden, die staan voorop. “We voeren geen druk uit, zodat de mensen veel makkelijker komen tot hetgeen ze zelf belangrijk vinden”, vertelt begeleidster Marguerite Driel.

Open Dag
Tijdens de open dag op vrijdag 17 juni kunnen de bezoekers tussen 13.00 en 20.00 uur zelf ook actief meedoen. Karaoke-zingen, naar optredens kijken, creatief werken en de dj-lessen bezoeken, zijn enkele van de activiteiten.

Kijk ook bij

Vijf nieuwe vaarroutes door de Zuiderwaterlinie

De Zuiderwaterlinie vertelt het typisch Nederlandse verhaal van verdedigen met water. Met vijf nieuwe vaarroutes …