Dag En Nacht Van Essche Boys

Dit seizoen bestaat v.v. Essche Boys 60 jaar. Op 10 en 11 januari houdt de club de derde editie van De Dag En Nacht Van Essche Boys. Beter bekend als DENVEB. Een vijfjaarlijkse traditie sinds het 50-jarig jubileum.

Neem 4 fietsen, 20 teams en een feesttent en je hebt de Dag en Nacht van Essche Boys. Tijdens de DENVEB gaan teams met elkaar de strijd aan via verschillende hometrainerwedstrijden, zoals de ploegentijdrit, koppelkoers, trio-estafette en individuele wedstrijden.

Globaal programma
DENVEB start vrijdag 10 januari om 20.00 uur met een spectaculaire opening met ploegenpresentatie en om 20.30 uur wordt de eerste wedstrijd gefietst. Zaterdag om 20.30 uur is bekend wie zich de winnaar van de DENVEB 2020 mag noemen. De afterparty duurt tot 22.30 uur.

DENVEB Fietstival
Fietsen & Feesten, dat is waar het DENVEB fietstival om draait. En laat dat nou net twee dingen zijn waar ze bij Essche Boys goed in zijn. Naast de spannende wedstrijden komen Zanger Rens en Johnny Purple de tent op z’n kop zetten. D\j Tommy Santo neemt op zaterdag vanaf 19.00 uur de eindsprint en afterparty tot 22.30 uur tot zijn rekening.

Bij zijn = meemaken
Geen deelnemer of geen lid van Essche Boys? Geen probleem! Het DENVEB fietstival is gratis te bezoeken en iedereen is welkom. Dus ga genieten van de spannende wedstrijden, dansen op de lekkerste muziek of gewoon een drankje doen.

Kijk ook bij

Kom gratis luisteren naar een mooi verhaal

Voorleeslunch Dit jaar wordt de tiende editie van ‘De Nationale Voorleeslunch’ gehouden. Ter gelegenheid hiervan …