Home / Algemeen / D66 eindelijk jubelend winnaar van wederom boordevolle Vughtse Pubquiz
Patisserie De Rouw
Samensteller en presentator Ton Wagenaars (rechts) met de gelukkige winnaars

D66 eindelijk jubelend winnaar van wederom boordevolle Vughtse Pubquiz

De twaalfde editie van de enige echte Vughtse Pubquiz, samengesteld en gepresenteerd door Ton Wagenaars (70), werd daags na Kerstmis in een overvol restaurant Gereghthof met verve een overwinning voor de ploeg van de politieke partij D66. In een lange concurrentieslag met de teams van Voorheen 1983, Blaf en De Oude Hap was de nieuwe wisselbeker een gewaardeerd kleinood voor de ploeg van voormalig wethouder Fons Potters, Danique d’Engelbronner, Joris Vrensen en Dion Meeuwissen.

En die victorie werd hen van harte gegund, want al vele edities was D66 deelnemer en altijd eindigde het fanatieke team bij de top vijf. Deze lange avond, van 19.30 tot exact 24.00 uur, waren slechts drie teams van meet af aan concurrerend: het gespitste topteam van de afgelopen drie jaar: 1983 met Blaf en de Oude Hap. De VVD, de laatste edities meedingend naar en podiumplaats, had een offday en Binas, ook altijd strijdend om de hoogste klasseringen, bleef achter. “Te veel rondes met muziek …” Vertrouwde middenmootklasseringen waren er voor de vaste mededingers zoals de IJsbollen, Buikpijn en Claasen en Co. Iedereen had echter na het middernachtelijk uur vrede met de eindklassering en de geschenken door de Gereghtof werden met applaus geïnd.

Lees het volledige artikel in Het Klaverblad van 31 december.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

DePetrus vraagt hulp van vrijwilligers

Ingezonden mededeling Binnen Ontmoetingscentrum DePetrus werken vijf organisaties samen: bibliotheek Babel, het Vughts Museum, Stichting …