Home / Algemeen / Cursussen fotografie in DePetrus door ABZ
Patisserie De Rouw

Cursussen fotografie in DePetrus door ABZ

Bij ABZ starten weer enkele fotografiecursussen in januari en februari. Zo start op dinsdagmiddag (eind januari) een basiscursus fotografie en op maandagavond (eind februari) voor de wat meer gevorderden een cursus portretfotografie.

Bij de basiscursus krijg je deskundige uitleg van Hans van Eeuwijk over je digitale camera. Gestart wordt met de bediening en de extra functies. Afhankelijk van de vraag in de groep wordt een aantal van deze functies dieper uitgewerkt in de daarop volgende lessen. Hans: “Maar natuurlijk besteden we ook aandacht aan compositie, belichting, sluitertijden e.d. en gaan we ook een of twee keer op pad om in verschillende situaties te oefenen.”

In de cursus portretfotografie gaat Vivian Bax met je werken aan verschillende varianten van het portret met een camera. Van hoe het model te regisseren tot het gebruik van natuurlijk of kunstmatig licht, het komt allemaal aan bod. Praktijk wordt afgewisseld met theorie. Vivian: “Ik vind het altijd leuk als mensen aan het einde van de reeks weer tevreden zijn en een goede basis hebben waar ze mee verder kunnen!” Voor deze workshop is een statief gewenst en een camera vereist waarbij je sluitertijd, diafragma e.d. handmatig kunt instellen.

Voor meer informatie: ABZ, Onmoetingscentrum DePetrus, Heuvel 2, Vught, www.abzvught.nl (cursussen/creatief) of 073-657 20 00.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Laatste dagen om ON-THE-GO te zien bij Mieke van Schaijk

De tentoonstelling ON–THE–GO gaat haar laatste dagen in, alleen nog te zien vandaag en zaterdag! …