Cursussen fotografie in DePetrus door ABZ

In de cursus Portretfotografie gaat Vivian Bax met je werken aan verschillende varianten van het portret met een camera. Van hoe het model te regisseren tot het gebruik van natuurlijk of kunstmatig licht, het komt allemaal aan bod. Praktijk wordt afgewisseld met theorie. Vivian: “Ik vind het altijd leuk als mensen aan het einde van de reeks weer tevreden zijn en een goede basis hebben waarmee ze verder kunnen!” Voor deze workshop is een statief gewenst en een camera vereist waarbij je sluitertijd, diafragma en iso handmatig kunt instellen. De cursus bestaat uit vijf woensdagavonden en start op 27 februari.

Bij de cursus Buiten- en natuurfotografie krijg je deskundige uitleg van Hans van Eeuwijk. We gaan met de camera het centrum en de natuur in en ons verdiepen in buitenfotografie. Na het maken van de foto’s gaan we enkele met elkaar bespreken. We gaan ons steeds verder verdiepen in de artistieke kant van de fotografie en in de compositie, belichting en sluitertijden. Door het doen en het bespreken doe je steeds meer ervaring op. De cursus bestaat uit vijf dagdelen start op dinsdagmiddag 12 maart.

Voor meer informatie: ABZ, Ontmoetingscentrum DePetrus, Heuvel 2, Vught, www.abzvught.nl (cursussen/creatief) of 073-657 20 00.

Kijk ook bij

Kom gratis luisteren naar een mooi verhaal

Voorleeslunch Dit jaar wordt de tiende editie van ‘De Nationale Voorleeslunch’ gehouden. Ter gelegenheid hiervan …