Cursus trainer of ambassadeur Beweegbank

De eerste IPitup-beweegbank in Nederland is onlangs geplaatst in het Stadhouderspark in Vught. IPitup wil mensen op een eenvoudige en vernieuwende manier aan het bewegen krijgen in de publieke ruimte.

Dat zorgt voor een fitter, sterker en beter uitgebalanceerd lichaam, wat cruciaal is bij het voorkomen van blessures en het verbeteren van fysieke prestaties. De IPitup-beweegbank neemt een centrale plaats in tijdens de aangeboden circuittraining. Het is een innovatief en compact alles-in-ééntoestel dat een unieke waaier aan lichaamsoefeningen mogelijk maakt. IPpen kan je met behulp van het infopaneel op de beweegbank, door gebruik te maken van de bijhorende gratis beweeg-app of door je te laten coachen door een IPitup-trainer.

Cursus
Tijdens de opleiding van een halve dag maak je kennis met het gehele spectrum van principes en theorieën waarop IPitup gestoeld is. Je leert werken met de beweegbank en de bijhorende IPitup-beweegapp en komt te weten hoe je de mensen om je heen aan het IPpen krijgt door succesvol IPitup-groepssessies op te starten en op te volgen.

Ben jij geïnteresseerd en wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Jeroen Leenders: jeroen.leenders@movevught.nl.

Kijk ook bij

Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten

Van 8 tot en met 14 september 2024 vindt de jaarlijkse collecte van het Prinses …