Cursus kleding maken bij ABZ in DePetrus

Het is helemaal van deze tijd om zelf je kleding te maken. Eind september kun je weer aansluiten bij de cursus ‘Kleding maken’ van ABZ in DePetrus. Iedere donderdagmiddag is Monique Donker de deskundige docent.

Zelf is Monique begonnen met kleding maken toen haar oudste dochter werd geboren. Ze heeft uiteindelijk de opleiding bij de Ensaid modevakschool afgerond en geeft sindsdien ook les bij ABZ. Daarnaast is ze gestart met een eigen atelier in Haarsteeg. Monique zit niet stil. Ze schoolt zich regelmatig bij en is ook gecertificeerd kleurconsulent. Bij de lessen kleding maken bij ABZ ga je aan de slag met je eigen werkstukken. Als je nog weinig ervaring hebt, helpt Monique je op weg met eenvoudige patronen en leert je steeds meer kneepjes van het vak. Zo kun je dus op je eigen niveau aan de slag.

Proefles
Je bent altijd welkom voor een proefles. Voor meer informatie, kijk op www.abzvught.nl of bel, mail of ga langs: ABZ, Ontmoetingscentrum DePetrus, Heuvel 2, Vught, info@abzvught.nl of 073-6572000.

Kijk ook bij

13 december kerstmarkt Robert Coppes Stichting in Vught

‘Coppes Couleur’, de dagbesteding voor blinde en slechtziende volwassenen van de Robert Coppes Stichting in …