vrijdag 24 november 2017
Home / Algemeen / Cricket in Vught: voor jeugd én volwassenen
Patisserie De Rouw

Cricket in Vught: voor jeugd én volwassenen

Wist je dat cricket, na voetbal, de populairste sport ter wereld is? Wil je kennismaken met deze sport en ben je tussen de 8 en 15 jaar? Ga dan naar een van de MOP cricket-indoor-trainingen op zondagochtend van 09.30-11.00 uur (tot 12 jaar) of van 11.00-12.30 uur (tot 16 jaar) in de tennishal van Health City aan de Kraaiengatweg in Vught. De trainingen starten op 5 november en lopen door tot 4 maart, met uitzondering van de schoolvakanties. Zowel jongens als meisjes zijn welkom.

Reken je jezelf niet meer tot de jeugd, maar wil je ook graag eens kennismaken met deze teamsport? Dat kan! Volwassenen zijn van harte welkom om mee te doen met trimcricket. Op de zondagochtenden 12 november, 10 december, 7 januari, 18 februari en 4 maart kun je van 10.00 tot 11.30 uur letterlijk en figuurlijk aan de slag. Trimcricket vindt net als de jeugdtrainingen plaats in Health City, zodat er de mogelijkheid bestaat voor ouder én kind om gezellig samen op zondagochtend kennis te maken met deze Engelse teamsport.

Kennismaken met cricket via een jeugdtraining of trimcricket is gratis en vrijblijvend. Dus trek je sportschoenen aan en leer meer over deze tactische en uitdagende sport. Graag vooraf even aanmelden, via MOPjeugdcricket@gmail.com.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
IJsbaan Vught

Kijk ook bij

Zondag 26 november ‘open huis’ in 200 kerken

Op zondagmiddag 26 november wordt voor de eerste keer de Brabantse Open Kerkendag gehouden. Meer …