Creatieve vrolijkheid in de Marktveldpassage

Het Vughtse Hart – inclusief de Marktveldpassage – ondergaat momenteel een omvangrijke revitalisatie. Dat zorgt ervoor dat een aantal panden in de passage leeg komt te staan. Een mooie kans voor Isabelle Schoenmakers-Leijser, die daar dankbaar gebruik van maakt en tijdens het derde weekend van september haar pop-upstore Happy Circel opent in de Marktveldpassage.

De plannen in het Vughtse centrum zijn nog niet definitief en dat leidt ertoe dat ondernemers hun huidige winkelpanden in en rondom de Marktveldpassage verlaten hebben. Om langdurige leegstand te voorkomen, biedt de gemeente startende ondernemers de mogelijkheid om hun intrek in die panden te nemen. Isabelle Schoenmakers is een van hen. “De tijdelijke leegstand zie ik als kans om een van mijn passies uit te vergroten. Het geeft mij de mogelijkheid om te starten met Happy Circle en te testen of hier markt voor is. Ik denk dat wat afwisseling in het winkelaanbod het Vughtse centrum ook aantrekkelijk houdt. Zo kun je er niet alleen je dagelijkse boodschappen doen, maar nodigt het ook uit tot ontspanning.”

Happy Circle
De pop-upstore van Isabelle kenmerkt zich door een uniek uitgangspunt. Een waar ze zelf volledig achterstaat: “Iedereen heeft creativiteit in zich! Creativiteit om anders te kijken naar je omgeving én materialen uit je omgeving. Via Happy Circle doe ik er alles aan om creativiteit te prikkelen, zelf te ontdekken en te laten zien.” Naast lifestyle in de vorm van handgemaakte producten en bijzondere (vintage) vondsten kunnen geïnteresseerden via workshops hun eigen creativiteit ontdekken in de werkplaats van de pop-upstore. Ook kunnen andere ‘creatieven’ zich aansluiten bij Happy Circle. Alles wordt met aandacht gedaan en het leuke is: alles is te koop. Zelfs de stoel waar deelnemers hun workshop op volgen.

Benieuwd?
Iedereen die benieuwd is naar Happy Circle of de aanpak van Isabelle is welkom tijdens het openingsweekend op vrijdag 14 en zaterdag 15 september tussen 10.00 en 17.00 uur. Bij aankoop ontvangt elke klant een plantje en tijdens het weekend is er 25% korting op het workshopaanbod. De winkel is gevestigd in de Marktveldpassage 11a in Vught. Ook is er meer informatie te vinden via www.happycircle.nl.

Kijk ook bij

Lucas Duynisveld wint nationale eindronde International Junior Science Olympiad

Gymnasium Beekvliet is als school zeer actief op olympiades en dit jaar ook heel succesvol. …