Cora Lingerie 10 jaar in Vught

Cora Lingerie viert 10-jarig jubileum in Vught

Op 7 maart was het op de kop af 10 jaar geleden dat Cora Brouwers haar lingeriewinkel Cora Lingerie in de Kerkstraat 7 in Vught opende. Nu, 10 jaar later, is Cora Lingerie niet meer weg te denken uit het centrum van Vught. Cora viert deze week op feestelijke wijze haar tweede lustrum met haar klanten.

Elke klant ontvangt een attentie en op zaterdag 11 maart vindt doorlopend een presentatie plaats van de nieuwe collectie waar de klanten zich, onder het genot van een glaasje bubbels, door kunnen laten inspireren. Een expert van de exclusieve merken Marie Jo, Prima Donna en Andres Sarda is die dag aanwezig en geeft advies en uitleg.

Sprong in het diepe
De start van haar bedrijf 10 jaar geleden in Vught omschrijft Cora zelf als een sprong in het diepe. Na 20 jaar gewerkt te hebben in de gehandicapten- en ouderenzorg, leek in 2007 de tijd rijp haar droom te realiseren en voor zichzelf te beginnen. Toen het knusse pand aan de Kerkstraat vrij kwam, was de beslissing om een lingeriezaak te starten dan ook vrij snel genomen. Cora: “Ik had mezelf een proeftijd van drie jaar gegeven. De start was niet gemakkelijk, maar in het tweede jaar kwamen er steeds meer klanten en na drie jaar was een goede basis gelegd om door te gaan.  Na die succesvolle start ben ik trainingen gaan volgen tot ‘Lingerie Styling Specialiste’. Om dit kwaliteitslabel te behouden moet voldaan worden aan strenge eisen ten aanzien van het verlenen van professioneel advies en persoonlijke service en dat wordt jaarlijks mede beoordeeld door ‘mystery shoppers’. Uitermate belangrijk dus, naast het hebben van een goede collectie.”

Stijlvol assortiment van jong tot oud
De intieme, sfeervolle boutique van slechts 33 m2 biedt een gevarieerd en kleurrijk assortiment van vooral exclusieve topmerken als Hanro, Lise Charmel en Empreinte. Hiernaast biedt Cora Lingerie ook stijlvolle nachtkleding, badkleding, shapewear, strandkleding en tunieken.  Cora: “Met mijn aanbod probeer ik me te onderscheiden, maar ik bied naast een luxe collectie ook een mooie uitgebreide basiscollectie voor een breed publiek, van pubers tot 100-jarigen, met grote en kleine maten. Mocht ik onverhoopt een maat niet in huis hebben, dan is het meestal snel te bestellen.”

Persoonlijk contact brengt succes
Cora ontvangt haar klanten hartelijk en heeft alle aandacht voor elke klant die bij haar in de zaak komt. Het is juist het persoonlijk contact dat ze zo belangrijk vindt en ongetwijfeld mede het succes van haar zaak verklaart. Cora: ”De klanten kunnen hier in alle rust hun lingerie uitzoeken en passen, waarbij ik ze graag adviseer. 80% van de dames draagt de verkeerde maat BH. Het mooiste van mijn vak is dat ze uiteindelijk voor de spiegel staan en blij zijn met het resultaat. Het geeft mij enorme voldoening dat mijn klanten tevreden de winkel uitgaan en weer bij me terugkomen. Ik ben erg gelukkig met de trouwe klantenkring uit Vught en ver daarbuiten, die ik in 10 jaar heb opgebouwd”. Cora Lingerie, Kerkstraat 7, Vught, telefoon 073-6572041, info@coralingerie.nl.

 

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …