Concert in Sint-Catharinakerk op 13 juli

Het ’s-Hertogenbosch Vocaal Ensemble (HVE) geeft op woensdag 13 juli om 21.00 uur een concert in de Sint-Catharinakerk, Kruisbroedershof 4 in Den Bosch, onder de inspirerende leiding van dirigent Arjan van Baest.

Het thema is ‘Die Sonne, Königin der Welt’. De entree is gratis en iedereen is welkom. Het concert zal circa een uur duren. Bij een aantal stukken wordt het ensemble begeleid door pianist Maarten van Hoven. De leden Mieke van Huijgevoort en Trudy van den Brandt zingen tijdens het concert elk nog een solostuk en een duet.

Repetities in Vught
Het koor repeteert op woensdagavond in Vught. Het repertoire gaat van Renaissance tot hedendaags en is lekker pittig. Er wordt 2 keer per jaar een, kleiner of groter, concert gegeven en er is nog plaats voor zangers, vooral tenoren. De thema’s voor het concert erna zijn vergankelijkheid, schuld/boete en her-/gedenken. Op het programma staan o.a. Bach (cantate ‘Aus der Tiefen’), Britten, Poulenc, Elgar en Mozart. Voor meer informatie: shertogenboschvocaalensemble.nl. Wanneer u interesse hebt, ga dan naar het concert of mail naar info@shertogenboschvocaalensemble.nl. U wordt dan uitgenodigd om 1 of 2 keer repertoire, niveau en sfeer te proeven.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …