Concert finaliste van Dutch Classical Talent

De meestercelliste Maya Fridman, die dit jaar een van de finalisten van Dutch Classical Talent is geworden, geeft 22 april een concert in Sint-Michielsgestel. Het concert vindt plaats op het adres Theerestraat 113, in muzieksalon ‘Bij Natalia’. Maya speelt het soloprogramma Red Velvet Recital. Het concert begint om 15.00. Toegang 17 euro, inclusief een glas prosecco.

De van oorsprong Russische Maya Fridman is een ware master op de cello, ze kan en speelt alles: klassiek, pop, (gothic) rock, folk, jazz, nieuwe muziek en flamenco. Maya Fridman weigert zich te richten op één enkel genre. Niet alleen in haar muziek, maar ook in haar beeldtaal. Daarnaast barst ze van de ambitie en durft ze groots uit te pakken met haar bewerking van Schnittke’s Peer Gynt, waarin ze nieuwe arrangementen voor cello en piano wil laten samensmelten met andere kunstvormen en muziektheatrale elementen. Al haar soloprogramma’s hebben een sterke emotionele impact op de luisteraar en bevatten werken van componisten van de afgelopen eeuw, maar ook compleet nieuwe werken van hedendaagse componisten. De jury van Dutch Classical Talent zegt over haar: “Nieuw soort virtuositeit, voortrekker nieuw repertoire, hyptoniserend, mystica.” Journalisten noemen haar de meest sensitieve, mysterieuze en sexy celliste ter wereld!

Kaarten
Kaarten kunt u reserveren door te mailen naar info@smarttrips.nl of via 06- 54716694. Uw boeking is voltooid na het overmaken van geld op rekening NL83 RABO 0143283081 t.n.v. Smarttrips (onder vermelding van concert 22 april).

Kijk ook bij

Robotica-team Gymnasium Beekvliet wint scrimmage

Het robotica-team van Gymnasium Beekvliet (Panic Attack) is in de landelijke voorrondes van de First …