Concert Cromvoirtse Fanfare 26 oktober

Op vrijdagavond 26 oktober geven de Cromvoirtse Fanfare en haar slagwerkgroep samen met de Budding Sound Big Band een gevarieerd concert in de gymzaal aan de Kerkweg in Cromvoirt. Aanvang 20.00 uur. De toegang is gratis.

De werken die de Cromvoirtse Fanfare ten gehore zal brengen, zijn uitsluitend afkomstig van Nederlandse en Belgische componisten, allen zeer bekend in de fanfarewereld, zoals Jacob de Haan en Bert Appermont. Het zijn stuk voor stuk prachtige, melodische werken met daarin een verhaal verborgen, dat door de componisten op een verrassende manier in klanken wordt uitgebeeld. Maar ook enig muzikaal geweld gaat de fanfare niet uit de weg met de Discosoulfunkrock, een mooie opmaat naar de bigbandsound van Budding Sound Big Band.

Budding Sound Big Band
De Budding Sound Big Band is een 25-koppige bigband met enthousiaste muzikanten variërend van jong tot oud. Al 35 jaar staat de band onder muzikale leiding van Piet van Campenhout en weet het publiek te boeien met een breed en veelzijdig repertoire. De zang wordt vertolkt door Jeske Paalvast die met haar stem een extra warme klankkleur weet te geven.

Kijk ook bij

Tweede editie Queer Arts Festival in Verkadefabriek

Na een succesvolle editie in mei 2023, krijgt het Queer Arts Festival een tweede editie …