Competitie Badmintonclub Gestel weer van start

Bij Badmintonclub Gestel (B.C.G.) gaat op donderdagavond 30 januari in sporthal Theereheide te Sint-Michielsgestel onder auspiciën van de Bossche Badminton Federatie de seniorencompetitie weer van start. In deze tweede seizoenshelft zullen er weer vier teams deelnemen aan de competitie. Zij zullen wekelijks hun wedstrijden spelen vanaf 20.15 uur. Op 9 april zal de laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie worden gespeeld.

Ook de jeugdteams gaan weer van start. Er zullen twee teams deelnemen aan de voorjaarscompetitie, die zal starten op zaterdag 1 februari, eveneens in sporthal Theereheide.
De overige thuiswedstrijden zullen gespeeld worden op de volgende zaterdagen: 8 en 22 februari, 14, 21 en 28 maart en 11 april. De wedstrijden worden gespeeld van 10.00 tot 12.00 uur. Naast de ouders en grootouders zijn ook overige belangstellenden van harte welkom om de Gestelse jeugd te komen aanmoedigen. De trainingsavond van de jeugd is op donderdag van 19.15 tot 20.15 uur. De senioren spelen van 20.15 uur tot 22.45 uur. B.C.G. heeft nog plaats voor zowel junioren als senioren. Dus kom gerust een keer meedoen.

Kijk ook bij

Zwarte handel en zware straf: de precaire toestand in Kamp Vught

Voedsel achterhouden voor fuifjes van het personeel, sigaretten voor veel geld verkopen aan bewakers of …