Collecte Natuurspeeltuin Gestel

Natuurspeeltuin Gestel begint aardig ingeburgerd te raken in ‘Gestel’ en omgeving. Om de speeltuin leuk, mooi en veilig te houden en mogelijk uit te breiden met een nieuw speeltoestel, is budget nodig. Ondanks de ontvangen donaties, de gewonnen geldprijzen en eervolle regionale en landelijke nominaties, blijven extra financiële bijdragen hard nodig.

Op verschillende manieren proberen de betrokken vrijwilligers dit geld in te zamelen. Een daarvan is een jaarlijkse huis-aan-huiscollecte. Deze vindt plaats op zaterdag 24 juni. Komende zaterdag lopen vrijwilligers in vrijwel alle wijken van Gestel hun ronde voor dit goede doel. Tussen circa 10.00 en 18.00 uur kunnen inwoners van Sint-Michielsgestel iemand aan de deur verwachten.

De speeltuin
Ken je de speeltuin nog niet? Ga dan zeker eens kijken! De speeltuin ligt in het midden van het dorp Sint-Michielsgestel, rechts naast het gemeentehuis,- Meanderplein 1. Het is een fantastisch mooie plek voor jong en oud. Waar vies worden mag! De realisatie van de speeltuin is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Sint-Michielsgestel, Kentalis en Waterschap de Dommel, de vaste samenwerkingspartners van Stichting de Bokkesprong en niet te vergeten door alle bijdragen van fondsen, enthousiaste ondernemers en bewoners uit de gemeente Sint-Michielsgestel.

Kijk ook bij

Feestweekend Zwaluw V.F.C. 21 t/m 23 juni

Op 10 mei 2021 bestond Zwaluw V.F.C. 90 jaar. Opgericht in 1931 en als fusieclub …