(© www.piek.cc)

Collectanten gezocht voor Prinses Beatrix Spierfonds

Ton van Loon en Frans-Jozef van den Nieuwenhuijzen organiseren in Vught de collecte voor het Prinses Beatrix Spierfonds, dat zich inzet voor de ruim 200.000 Nederlanders met een spierziekte, zoals ALS, SMA, FSHD en Duchenne. Met jouw hulp en de donaties van vele Vughtenaren kan het Spierfonds de kwaliteit van leven van de patiënten verbeteren.

Tijdens de coronacrisis is overduidelijk geworden hoe belangrijk het is dat medicijnen en vaccins voorhanden zijn. De opbrengst van de collecte is van groot belang bij de ontwikkeling daarvan. De organisatoren zijn dan ook blij te kunnen melden dat de collecte dit jaar doorgaat, en wel van zondag 12 tot en met zaterdag 18 september.

Collectant worden?
Ton en Frans-Jozef zijn nog op zoek naar nieuwe collectanten. Ben jij diegene die hen, maar vooral de mensen met een spierziekte, wil ondersteunen? Voeg dan de daad bij het woord en wordt collectant voor het Spierfonds. Bij het collecteren worden vanzelfsprekend alle coronavoorschriften in acht genomen en kunnen mensen ook doneren via een QR-code. Heb je interesse, neem dan contact op met:
Frans-Jozef van den Nieuwenhuijzen: fj.nieuwenhuijzen@kpnmail.nl
Ton van Loon: amevanloon@hotmail.com
Karin van Dam (regiomanager Prinses Beatrix Spierfonds): 06-30012669

Kijk ook bij

Wil je graag in een jazzbandje spelen?

“De laatste repetitie voor de zomervakantie van JAZZWERK heb ik (oma van Bram) genoten van …