CloudSeven Studio opent in Vught

[Advertorial]

Eigenaresse Claudia de Laat heeft op vrijdag 7 juni haar floating- en relaxstudio CloudSeven aan de Helvoirtseweg 130 in Vught feestelijk geopend.

CloudSeven Studio is een uniek concept waarbij ontspanning centraal staat. Je stapt binnen in een oase van rust waar je even kunt ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Er zijn diverse mogelijkheden van floaten, ontspannings- en sportmassages tot aan Icoone bindweefselbehandeling en manicure. En dan hoor ik u denken, maar wat is floaten precies? Floaten is het gewichtloos en zonder prikkels drijven doordat er 500 kilo magnesium is toegevoegd aan gefilterd water in een speciaal daarvoor ontwikkelde floatroom. Het is een bewezen ontspanningsmethode die stress vermindert, de slaap verbetert, heilzaam is bij schouder-, nek-, rugklachten en die sportprestaties verbetert en zorgt voor blessurepreventie en herstel.

’I feel like I’m on cloud seven right now’
Eigenaresse Claudia de Laat besloot eind vorig jaar om de stap te wagen om een nieuwe weg in te slaan. “Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk het is om in de hectiek van alle dag af en toe met je hoofd in de zevende hemel te zijn. Mijn missie is het om mensen, al is het maar een half uur, even uit de dagelijkse sleur te halen en een moment van ontspanning te pakken. Letterlijk vertaald betekent CloudSeven in de zevende hemel, en dat is precies waar eigenaresse Claudia de Laat voor staat. Je stapt binnen in een beleving op alle niveaus van de zintuigen; aangename geuren, kalmerende geluiden en visueel rustgevende kleuren. Naast alle behandelingen is het concept verder uitgerold tot aan een winkel waar natuurlijke body&mind-producten, veelal vegan, worden aangeboden. Binnenkort zijn de producten ook verkrijgbaar in de eigen webshop.

Eigen parkeerplaatsen
De doelgroep is breed. Het aanbod is geschikt voor iedereen. De werkende mens, senioren, sporters of tieners. Niemand is verplicht om een behandeling te nemen. Het is belangrijk dat mensen ook weten dat ze welkom zijn voor een sapje of koffie. Eén ding is zeker, nieuwkomers Kappers Salon Le Beautique en CloudSeven Studio zorgen voor een frisse wind op de Helvoirtseweg. Ook belangrijk om te weten: ontspanning begint al op de weg naar CloudSeven Studio, je parkeert gratis voor of achter het pand. Voor meer informatie: www.cloudsevenstudio.nl.

Kijk ook bij

Inschrijving Zomerschool Vught start vandaag

Over enkele weken breekt weer een mooie periode aan: Liefst 7 weken lang kunnen 55-plussers …