Internationaal Vocalisten Concours ‘s-Hertogenbosch 2017 (Photo: Hans Hijmering)

Chinese winnares van het IVC 2017 treedt zaterdag a.s. op in Speeldoos

Op de Italiaanse avond, die zaterdag 30/9 aanstaande in de Speeldoos door de Rotary club Vught wordt georganiseerd zal onder meer optreden de winnares van de meeste prijzen van het Internationaal Vocalisten Concours 2017. Het is de Chinese Yalie Zhang, die tot drie maal toe in de prijzen viel. Zij is een jonge, zeer talentvolle mezzo sopraan, intussen van wereldklasse. Naast haar zullen nog twee winnaars optreden van het Liedconcours 2016 nl. de sopraan Marie Perbost en de bariton Henri Neill.

Na afloop van de voorstelling organiseert Rotaryclub Vught, samen met de Vughtse Wijnkoperij, een proeverij van Italiaanse wijnen in de foyer van Theater de Speeldoos. Om van de heerlijke wijnen uit Italië te kunnen genieten kan die avond een strippenkaart worden gekocht van € 15,-.

Aan deze sponsoravond van de Rotary Vught is een goed doel verbonden. De opbrengst van de avond komt ten goede aan MusiCare, een Vughtse organisatie voor muziekles en persoonlijke ontwikkeling, onder andere gericht op kinderen met een beperking of extra hulpvraag. Rotary Vught wil het voor MusiCare mogelijk maken in de kerstvakantie 2017/2018 een vijfdaags muziekkamp te realiseren op Fort Isabella voor een groep van 20 kinderen uit haar doelgroep.

Kaarten voor deze sponsoravond zijn verkrijgbaar aan de kassa van Theater de Speeldoos. U kunt uw kaarten ook telefonisch reserveren via T 073 656 55 88. De kassa is geopend op werkdagen van 11.30u-17.30u en één uur voor aanvang van iedere voorstelling of film. Gereserveerde kaarten kunnen tot uiterlijk 3 dagen voor aanvang afgehaald worden.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …