Carnavals-pubquiz van ‘De Kaoter is veur Laoter’

Zaterdag 3 februari vanaf 20.00 uur verzorgt C.V. De Kaoter is veur Laoter haar zesde carnavals-pubquiz in de Speeldoos. Zoals altijd is het een doldwaze quiz waarbij alles iets met carnaval te maken heeft. Daarmee staat dit evenement weer garant voor een gezellige en hilarische feestavond. Iedereen is welkom om met een team te meedoen.

De pubquiz van De Kaoter is veur Laoter zit altijd vol met quizvragen, puzzels en film- en muziekfragmenten met een ludieke knipoog. Het thema bij elke vraag is carnaval, maar soms is de link vergezocht. Dommelbaorzedurp, Oeteldonk, Brabant, Limburg en zelfs internationaal carnaval. Het kan allemaal langskomen in een van de elf rondes van deze quiz. Een van de weinige carnavalsevenementen in Vught waarvoor zelfs Bosschenaren naar Vught komen. Maar het is leuk voor iedereen. Waarom is eigenlijk niet uit te leggen, dat moet je gewoon zelf ervaren.

Inschrijven nog mogelijk
De inschrijving is nog steeds geopend, tot het maximum aantal deelnemende teams is bereikt. Er is ruimte voor zo’n dertig teams. Inschrijven kan met een groep van maximaal vijf personen. Verzin een teamnaam en wijs een teamcaptain aan. Met deze informatie kun je je inschrijven door te mailen naar info@dekaoterisveurlaoter.nl. Deelname kost 11 euro per team. Daarvoor krijg je een gezellige avond met een uitdagende en grappige quiz én een kans op mooie prijzen. Na de inschrijving krijgt iedereen verdere instructies toegestuurd. Meer informatie is te vinden op www.dekaoterisveurlaoter.nl/quiz.

Kijk ook bij

Naam Wasserij De Spuistroom terug in de Uilenburg

Sinds 21 juni 2024 is de originele ‘Eerste steen’ uit 1949 terug op het terrein …