Cabaretgroep Ojee in HelvoirThuis

Het Helvoirtse cabaretgezelschap Ojee geeft op woensdag 28 december in het HelvoirThuis zijn eerste officiële optreden voor publiek. Aanvang 19.30 uur. Entree 5 euro.

Ojee is opgericht door Frans van Lith en Huub Poels uit Helvoirt, die allebei een rijke ervaring hebben in verschillende vormen van kleinkunst, van tonproaten tot toneelregie en van muziek maken tot het geven van amusante optredens. Intussen bestaat Ojee uit veertien enthousiaste senioren, die wekelijks repeteren in het HelvoirThuis.

Na vele repetities op maandagochtend vindt de cabaretgroep het tijd geworden zich te presenteren aan het publiek. Het wordt een ouderwetse cabaretavond, tussen de kerstdagen en de viering van oud- en nieuwjaar, in de sfeer van een cabaretcafé waarbij onder het genot van een drankje en een hapje genoten kan worden van seniorencabaret. Het programma heet ‘Ojee … we worden ouder’.

Kaarten
Kaarten zijn op 28 december verkrijgbaar aan de kassa en in de voorverkoop bij slijterij Mitra, Kerkstraat 30, Helvoirt (alléén contant betalen). De zaal en de bar van het HelvoirThuis gaan om 19.15 uur open. De bar is ook na het optreden geopend. De spelers van Ojee hopen u daar te ontmoeten.

Kijk ook bij

O’pen Atelierroute Oisterwijk

Op zondag 30 juni is de tweede editie van de O’pen Atelierroute Oisterwijk. Het is …