Cabaret voor Dream4Kids

Kai Bodewitz is 18 jaar en woont in Eindhoven. Hij heeft samen met zijn compagnon een groot project opgezet om geld in te zamelen voor het goede doel genaamd Dream4Kids. Een cabaret-/muziekshow in Theater de Speeldoos in Vught op 9 mei.

Kai is een ‘upcoming’ cabaretier-muzikant en een echte showman. Hij wil mensen vermaken met iets wat ze nog nooit gezien hebben en zijn optreden graag combineren met dit goede doel. De kinderen voor wie hij geld inzamelt zijn ernstig zieke kinderen die ook dromen hebben net zoals Kai. Door de ziekte die ze met zich meedragen, is het voor deze kinderen lastig deze dromen te verwezenlijken. Daarom hoopt Kai met zijn show geld op te halen voor Dream4Kids. Ook overlegt hij met Dream4Kids of het mogelijk is om een kind het podium op te halen om zijn/haar droom op deze avond in vervulling te laten gaan.

Dream4Kids
Kai heeft een droom! Net zoals ‘Dream4Kids’ dromen van kinderen waarmaakt. Daarom speelt Kai deze bijzondere avond voor dit prachtige goede doel. Meer dan de helft van het bedrag van de verkochte kaartjes gaat naar Dream4Kids. Door dit cabarettalent Kai Bodewitz te steunen met het waarmaken van zijn droom, steun je kinderen van Dream4Kids met het realiseren van hun droom. Samen met regisseur en coach Edwin van Lieshout heeft Kai Bodewitz gewerkt aan deze bijzondere onemanshow. Hij bespeelt deze avond ook de gitaar, piano, ukelele en zelfs een cajon zonder moeite. Jeroen van Delden zorgt voor extra begeleiding op gitaar.

Dream4Kids laat de grootste dromen van kinderen tussen de 6 en 12 jaar met een (jeugd)trauma in vervulling gaan tijdens een droomdag. Deze droomdag is onderdeel van het behandelplan van het kind. De droomdag vindt dus plaats op het moment dat het kind er klaar voor is. Zo’n dag draagt bij aan het zelfvertrouwen van het kind en aan zijn of haar vertrouwen in de wereld. Bovendien geeft een droomdag moed en positieve energie om weer in dromen te geloven en laat het zien dat de toekomst ook iets moois te bieden heeft. Dream4Kids wil kinderen weer laten geloven in de toekomst. Laten zien dat zij ook belangrijk zijn!

Kijk ook bij

Nachtvlinders kijken tijdens de Nationale Nachtvlindernacht

Op vrijdagavond 1 en zaterdagavond 2 juli is de 18e Nationale Nachtvlindernacht van De Vlinderstichting. …