Buurtbus lijn 207 Vught-Cromvoirt tijdelijk aangepast

Vanwege diverse wegwerkzaamheden in de gemeente Vught en Den Bosch zal de route en dienstregeling van Buurtbus 207 tijdelijk en ingrijpend worden aangepast.

Van 29 mei t/m eind september zijn er diverse werkzaamheden aan de Loonsebaan te Vught. Van 3 juli t/m 8 oktober is de Deutersestraat in Den Bosch voor al het verkeer afgesloten in verband met de aanleg van het nieuwe transferium achter het Jeroen Bosch ziekenhuis.  Wat gaat de buspassagier hiervan ondervinden:

Van 29 mei t/m 8 oktober vervalt de route via het Moleneindplein en vervallen de haltes Moleneindplein, Vijverboslaan, Snippenlaan en Boslaan te Vught. Van 29 mei t/m 8 oktober is de eindhalte de halte aan het einde van de Lunettenlaan bij Nationaal Monument Kamp Vught en de Penitentiaire Inrichting.

Door de afsluiting van de Deutersestraat en de noodzakelijke aanpassing van de route en dienstregeling via Vlijmen is een handhaving van de busroute via het Moleneindplein helaas niet meer mogelijk. Het Bestuur van de vereniging Buurtbus 207 is met diverse belanghebbende en instanties in overleg om dit ongemak tot een minimum te beperken.

Vanaf 3 juli
Vanaf 3 juli t/m 8 oktober zijn de volgende aanpassingen van kracht: Tijdelijke wijziging busroute via Vlijmen: Deutersestraat, Ruidigerdreef, Vendreef, Heistraat, Grote Kerk, A 59 en Vlijmenseweg, via het JBZ en de Onderwijsboulevard naar het station v.v. Tijdelijk wijziging dienstregeling. Nadere bijzonderheden volgen nog omdat het overleg met Arriva over deze wijzigingen nog gaande is.

Uitgangspunt is dat vertrek- en aankomsttijden station Den Bosch en eindhalte Lunettenlaan zoveel mogelijk aansluiten met de huidige dienstregeling. De tijdelijke dienstregeling wordt gepubliceerd via www.buurtbus207.nl, www.arriva.nl en 9292 OV zodra dit overleg is afgerond.

Kijk ook bij

Naam Wasserij De Spuistroom terug in de Uilenburg

Sinds 21 juni 2024 is de originele ‘Eerste steen’ uit 1949 terug op het terrein …