Home / Algemeen / Burgemeester Van de Mortel spreekt in Helvoirt
Patisserie De Rouw

Burgemeester Van de Mortel spreekt in Helvoirt

Deze maand start een serie lezingen in het HelvoirThuis, Kloosterstraat 30 in Helvoirt, die elke twee maanden door de Vereniging 55+ worden gehouden. Een ding staat vast: er komen spraakmakende gasten die een interessant verhaal hebben. De lezingen beginnen om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Om 20.15 uur is er een korte pauze, rond 21.00 uur is de afsluiting.

Op donderdag 28 november is de eerste lezing, met de Vughtse burgemeester Roderick van de Mortel, die vanaf 1 januari 2021 ook de burgemeester van Helvoirt wordt. Hoe kijkt hij naar dit dorp? Wat gaat er veranderen voor de inwoners? Van de Mortel zal deze avond eerst zelf het woord nemen, na de pauze is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen.

Mariet Bogaerts
De gast voor de tweede avond is ook al bekend. Op donderdag 23 januari komt Mariet Bogaerts uit Helvoirt. Zij was jarenlang werkzaam als rechter bij de rechtbank in Den Bosch. Meer informatie volgt. Noteer deze datum alvast in uw agenda. Volgende lezingen worden gehouden in maart en mei. Na de vakantie wordt de serie lezingen voortgezet. Als introductie is de eerste lezing op 28 november voor ieder gratis. Voor de volgende lezingen zal een kleine bijdrage in de kosten worden gevraagd. De lezingen zijn voor ieder toegankelijk.

Vervoer
Belangstellenden in Helvoirt of directe omgeving die geen vervoer hebben om naar de lezingen te komen, kunnen dit laten weten via e-mail: annemarievh1@hotmail.com. U wordt dan opgehaald en thuisgebracht.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Landelijke Monumentenorganisatie dringt aan op hergebruik De Blauwe Scholk

De Stichting het Cuypersgenootschap, een landelijke monumentenorganisatie, maakt zich ernstig zorgen over de voorgenomen sloop …