Budgetcoach Eef van Opdorp

Budgetcoach Eef van Opdorp terug in Vught voor Open Coffee

Ze werd geboren in Vught, woont tegenwoordig in Rosmalen en is vooral bekend van haar medewerking aan het televisieprogramma Uitstel van Executie, dat wordt uitgezonden op RTL4. Budgetcoach Eef van Opdorp zet zich vol passie in voor mensen die het financieel lastig hebben. Op woensdagochtend 19 februari keert ze even terug in haar vertrouwde Vught, als gespreksgast tijdens de Open Coffee-bijeenkomst op Kasteel Maurick.

De Open Coffee Vught en omstreken opende het jaar goed met een inspirerend gesprek met Bram van Hoek van EPIC Expedition Vehicles. Zijn zelfgebouwde expeditievoertuig, pal vóór Kasteel Maurick geparkeerd, trok op 15 januari veel bekijks van de bezoekers. Onder meer de Vughtse wethouder Peter Pennings, met twee beleidsambtenaren van de partij bij de netwerkbijeenkomst, nam er een kijkje en liet zich informeren door de avonturier pur sang, met Helvoirtse roots. Uiteraard werden er ook weer volop interessante gesprekken gevoerd, onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

19 februari: Eef van Opdorp
Ook de volgende Open Coffee-bijeenkomst is een bezoek méér dan waard. Woensdag 19 februari – de derde woensdag van de maand – is namelijk niemand minder dan Eef van Opdorp de speciale gast, die in gesprek gaat met interviewer Ton de Kort. Zij keert daarmee terug in haar geboorteplaats. Van Opdorp geniet landelijk bekendheid als budgetcoach en presentatrice. Het grote publiek kent haar van haar medewerking aan het programma Uitstel van Executie, waarin ze mensen helpt om uit de financiële problemen te komen en ook te blijven. Van Opdorp draagt bevlogen haar steentje bij om mensen uit de schulden te houden. Dat doet ze de laatste tijd met name ook voor jongeren, met haar boek ‘Pubers & Poen’, dat ouders handvatten geeft om hun kinderen een solide financiële toekomst te bieden. Tijdens het gesprek bij de Open Coffee zal ze het uiteraard ook gaan hebben over hoe ondernemers en zzp’ers hun hoofd financieel boven water kunnen houden.

De Open Coffee Vught en omstreken duurt 19 februari van 09.00 tot 11.00 uur en vindt plaats in de brasserie van Kasteel Maurick. Geïnteresseerde ondernemers, zowel uit Vught als uit de regio, hoeven zich niet vooraf aan te melden, maar zijn deze ochtend van harte welkom. De koffie is voor eigen rekening.

Kijk ook bij

Light on Labs zet digital design, grafiek, glas en keramiek in de spotlights

Vrijdag 1 en zaterdag 2 december Den Bosch Onder de noemer ‘Light on Labs’ slaan …