Groot enthousiasme, warmte en natuurlijk muzikaliteit!

Bruisend optreden Marianne Weber in De Vlasborch

Drie weken volop activiteiten in het zorgcentrum voor blinde en slechtziende ouderen om het 20-jarig jubileum te vieren. Voor ieder wat wils en als kers op de taart vrijdag 6 oktober een muzikaal optreden voor de bewoners van het huis en de cliënten van de dagbesteding.

Vol verwachting werd uitgekeken naar de aangekondigde ster. Willeke Alberti en band waren besproken om een optreden te verzorgen. Helaas en tot grote schrik van de jubileumcommissie werd Willeke vrijdagmorgen ziek afgemeld. Maar De Vlasborch zou de Vlasborch niet zijn als er ‘in tijden van crisis’ geen oplossing was gevonden. Binnen ruim 1 uur was er vervanging geregeld!

Met groot enthousiasme, warmte en natuurlijk muzikaliteit wist Marianne Weber de zaal goed in beweging te houden of het nu om de polonaise of dansen op de stoel of in de rolstoel ging, niemand zat stil. Een van de aanwezige bewoners: “Er kan niet anders dan gezegd worden: we hebben genoten!” Zaterdag werd het jubileumfestijn afgesloten met een bruisend feest voor de medewerkers in ’t Wapen van Cromvoirt.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …