Breaking news!

Afgelopen week werd tijdens de prinsenreceptie de nieuwe Prins Alfredo geïnaugureerd. Ook deze maal zal Pim Coen in de rol van Prins Alfredo ons voorgaan in het grote Feest der Feesten. Hij zal worden bijgestaan door zijn adjudant Rogier de Wit die dit jaar voor het eerst de rol van adjudant zal vervullen.

De inauguratie vond plaats in Prinsenhof Kasteel Maurick. De prins werd in zijn functie geïnstalleerd door de Grootvorst (Laurens van Zuyderduin) en hij werd daarbij geassisteerd door de voorzitster van de vereniging, Esther van Steenbergen. Het was een feestelijke bijeenkomst met muzikale bijdrages van de JJ-bende en een enthousiast publiek. Totdat … de prinsenreceptie plotseling ruw werd verstoord door een verschrikkelijke mededeling. Er zou tijdens de prinsenreceptie iets verschrikkelijks zijn voorgevallen. Het gerucht gaat dat Prins Alfredo het wellicht niet heeft overleefd!

Rechercheur Sijtsma de Swaen vraagt iedereen hulp om dit mysterie op te lossen. Wie van de hoofdverdachten speelt een dubieuze rol? Is het Esther, de voorzitster van de vereniging? Of wellicht Peer, de barman die ook het een en ander te verbergen lijkt te hebben?

Vanaf 25 januari zal dit mysterieuze spel gespeeld worden. Het spel speelt zich af in ons eigen Dommelbaorzedurp, dus de locaties zullen de echte Baorskes en Baorzinnekes niet onbekend voorkomen. Daarnaast zullen er de nodige BD’ers (Bekende Dommelbaorzedurpers) in te zien zijn. Meedoen is gratis en iedereen kan op elk moment instappen en meedoen.

Wat moet je doen?
Download gratis de app ‘App Detective’ in de Appstore/Playstore. Ga op zoek naar de aanwijzingen die overal in Dommelbaorzedurp te vinden zijn, in de app staat een kaartje waarop de locaties van de aanwijzingen zijn aangegeven. Scan de QR-code van de aanwijzing. Bekijk het filmpje en los het mysterie op. Interactief spel vóór en dóór Dommelbaorzedurpers.

Kijk ook bij

Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten

Van 8 tot en met 14 september 2024 vindt de jaarlijkse collecte van het Prinses …