Foto: Cathrien van de Veerdonk

Brabantse cabaretier Mark van de Veerdonk geeft inkijkje nieuwe voorstelling

Mark van de Veerdonk staat vrijdag 3 mei op de planken met zijn nieuwe voorstelling Geen Viking. De try-out is in sociaal-cultureel centrum De Serenade te Liempde, vlakbij de afslag A2.

Tijdens het optreden legt Van de Veerdonk zijn verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen voor aan het publiek. Zijn nieuwe voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Bezoekers kunnen zich opmaken voor tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen. Dit alles onder het motto ‘het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken’. In Geen Viking doet de in Heeswijk-Dinther geboren Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker, maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard.
Wie de afgelopen jaren een of meerdere van zijn onstuimige optredens heeft meegemaakt, weet dat het draait om die ene vraag: wat wordt het decorstuk? Na een vliegende wc-pot, een halve deux chevaux, een antieke telefooncel, een gecrashte solex in een ladekast en een concertvleugelboot … wat sleept de Brabantse komiek nu het podium op? Van de Veerdonk zelf: “Wat het decor wordt? Ik kan slechts één ding verklappen: Geen Viking.”
Kaarten à 15 euro zijn te koop via www.ticketkantoor.nl/shop/veerdonk. Het optreden op vrijdag 3 mei in De Serenade aan de Oude Dijk 117 in Liempde begint om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.15 uur geopend.

Kijk ook bij

Lezing over zonsverduisteringen en andere eclipsen

Op donderdag 27 juni geeft Urijan Poerink bij Sterrenwacht Halley in Vinkel een publiekslezing over …