Home / Algemeen / Bourgondische proeverij in Helvoirt
Patisserie De Rouw

Bourgondische proeverij in Helvoirt

Op zondag 27 oktober wordt in het HelvoirThuis weer ‘Een beetje proeven & zo’ gehouden. Het is de vierde editie van deze Bourgondische proeverij die de laatste jaren zo’n 400 bezoekers trok.

Een beetje proeven is een evenement met ‘food & drinks’ en de mogelijkheid om kennis te maken met nieuwe smaken of gerechten. Diverse bedrijven die te maken hebben met lekker eten en drinken presenteren zich op deze middag. Elke bedrijf heeft een eigen stand waar speciaal gekozen gerechten uit het assortiment worden gepresenteerd.

Nieuwe smaken
“In 2016 begonnen we met de halve zaal in het HelvoirThuis met zo’n 350 bezoekers”, vertelt Edwin Pijnenburg, die de proeverij samen met Jan van den Boer van het HelvoirThuis organiseert. “Sinds twee jaar wordt de hele zaal van het HelvoirThuis omgebouwd voor het event. Het wordt zeker opnieuw een geslaagd evenement met nieuwe smaken en gerechten.” Circa twintig bedrijven zullen zich presenteren. In de zaal is tevens een groot terras. Ook dit jaar is er livemuziek, dit keer van het Comité Orkest met Bart de Rijk. De voorgaande edities van ‘Een beetje proeven & zo’ waren een doorslaand succes voor de bezoekers en de deelnemende bedrijven uit Helvoirt en de regio. De proeverij begint vanaf 14.00 en duurt tot 19.00 uur. Voor meer informatie: www.beetjeproevenenzo.nl.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Een tekenbeet? Dit moet je doen

Ingezonden mededeling Een wandeling maken, een verjaardag buiten vieren, een fietstochtje door de bossen. Allemaal …