Bossche Amateur Schilderdag op 2 juni

Op 2 juni zal de Bossche binnenstad weer het werkterrein zijn van vele vrijetijdskunstenaars uit het gehele land. Voor de vierendertigste keer wordt dit evenement door de stichting ‘Bossche Amateur Schilderdag’ georganiseerd.

Om het publiek meer bij het evenement te betrekken, zal de dag om 17.00 uur worden afgesloten met een expositie in de Visstraat van de op deze dag gemaakte werken. Bovendien wordt dan de ‘BAS prijs’ uitgereikt voor de beste werken op deze dag gemaakt. Een deskundige jury zal de werken vanaf 17.00 uur in de Visstraat beoordelen. En behalve op vele kunstenaars rekent de organisatie ook op vele belangstellenden. Het zal weer een zeer gezellige dag worden in de schilderachtige binnenstad.

Vrijetijdskunstenaars die nog aan deze dag willen deelnemen, moeten zich vóór 28 mei opgeven bij de penningmeester, tel. 073- 613 72 25. Ook kunt u uw e-mailadres doorsturen aan wi.rijt@planet.nl onder vermelding van naam, adres, postcode en woonplaats voor de administratie. Van hem krijgt u dan alle nodige informatie. Uw aanmelding is noodzakelijk i.v.m. de horecafaciliteiten die aan de deelnemers worden geboden. Hiervoor wordt een geringe onkostenvergoeding van € 14 per persoon gevraagd. Als u zich hebt aangemeld, wordt u op 12 juni tussen 9.00 en 11.00 uur verwacht bij de informatiebalie, die duidelijk herkenbaar in de Visstraat is opgesteld. Hier ontvangt u uw deelnemerskaart en gedeeltelijke compensatie voor de parkeerkaart. U kunt na een kopje koffie met Bossche Bol een plekje opzoeken om heerlijk te tekenen of te schilderen.

Aan het eind van de middag, vanaf 16.30 uur, is er gelegenheid uw werk te exposeren in de kramen die staan opgesteld in de Visstraat. Hier vindt ook de jurering plaats voor de ‘BAS prijs’ en kunt u het werk van elkaar bekijken en nog even gezellig napraten. Uw werk moet dan wel om 17.00 aanwezig zijn.

Wilt u alleen maar de sfeer komen proeven of eerst een keer kijken voordat u besluit volgend jaar deel te nemen, dat kan natuurlijk ook.

Kijk ook bij

Geef jouw sportkleding een tweede kans

Na de zomervakantie wordt voor de 6e keer de Sportkleding Weggeefbeurs gehouden. Vanaf april is …