Boost je muzikaliteit met het Prinses Christina Concours

Jonge muzikanten van 12 t/m 19 jaar (zang t/m 21) kunnen zich weer inschrijven voor het Prinses Christina Concours. Iedereen, van beginner tot gevorderde, mag meedoen aan de wedstrijd. Wie deelneemt aan een van de zes regionale concoursen, mag tien minuten optreden voor jury en publiek. De voorrondes worden gehouden tussen januari en maart 2018. De Nationale Halve Finale en de Nationale Finale vinden in april plaats.

Wie meedoet aan het Prinses Christina Concours boost zijn of haar muzikaliteit. Deelnemers ontmoeten tijdens de regionale voorrondes namelijk leeftijdsgenoten met dezelfde passie voor muziek als zijzelf én krijgen persoonlijke feedback van de jury. De juryleden bij de concoursen zijn bekende en professionele musici die opbouwend commentaar geven over het optreden van de deelnemers.

Alle jonge musici van 12 t/m 19 jaar (zang t/m 21 jaar) kunnen zich opgeven voor het concours, ongeacht hun niveau. De voorrondes vinden plaats in heel Nederland. Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.christinaconcours.nl. De inschrijving sluit op 1 december 2018 of eerder zodra het maximumaantal deelnemers is bereikt .

Over het Prinses Christina Concours
Het Prinses Christina Concours wil dat alle kinderen en jongeren in Nederland kennismaken met muziek. Daarbij stimuleert het Prinses Christina Concours kinderen en jongeren om hun muzikale talenten zo ver mogelijk te ontwikkelen.

Prinses Christina Concours Zuid 1
Vrijdag 22 en zaterdag 23 maart – selecties in Avans Hogeschool, ‘s-Hertogenbosch
Zondag 24 maart, 14.00 uur – finale in Avans Hogeschool, ‘s-Hertogenbosch

Kijk ook bij

Schrijf je in voor het Open Podium

Wil je je instrument laten zien en horen? Dan is het Open Podium iets voor …