Boodschappenvrijwilligers gezocht

Wil jij iets betekenen voor mensen in Vught die zelf geen boodschappen meer kunnen doen? Doe dan mee met de Boodschappendienst van Welzijn Vught.

Als je zelfstandig woont, maar door omstandigheden niet meer in staat bent om boodschappen te doen, staan de vrijwilligers voor je klaar. Of misschien wil jij juist graag een handje helpen en iemand ondersteunen bij het doen van de boodschappen?

Voor wie is deze dienst?
Voor alle inwoners van gemeente Vught die tijdelijk of permanent niet meer zelfstandig boodschappen kunnen doen. De Boodschappendienst koppelt vrijwilligers aan mensen die hulp nodig hebben. Samen gaan ze boodschappen doen. Als iemand niet meer mobiel genoeg is, brengt de vrijwilliger de boodschappen aan huis.

Hoe kan je meedoen?
De Boodschappendienst is actief in de gemeente Vught. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar vhd@welzijnvught.nl of door te bellen naar 073-6565350. Wil jij graag iets betekenen voor een ander? Meld je dan aan als vrijwilliger voor de Boodschappendienst en help mee om het leven van mensen in Vught een stukje makkelijker te maken!

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …