‘Boeken op de Markt’ in Den Bosch

Op zondag 8 augustus zal de Vincentiusvereniging ’s-Hertogenbosch een boekenmarkt houden op de Markt onder het motto ‘Boeken op de Markt’. Hier zullen de bezoekers in 14 kramen prachtige boeken tegen geringe prijzen kunnen kopen. Daarnaast zijn er kramen met prachtige cd’s en lp’s. De kramen zullen van 11.00 tot 16.00 uur open zijn. Iedereen wordt geacht afstand te houden met inachtneming van de overige coronamaatregelen.

Boekliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan een keur van fraai geselecteerde tweedehands boeken die overzichtelijk zijn uitgestald. Het aantal boeken is natuurlijk minder groot dan tijdens de beurs in de Brabanthallen. U vindt er Nederlandse literatuur en wereldliteratuur, romans, kunstboeken en boeken over Brabantica. En voor elke muziekliefhebber is er wel wat moois en interessants te vinden. Het boekenaanbod is van hoge kwaliteit; ook voor de prijs hoeft u het niet te laten: De boeken kosten € 3 per stuk en 4 stuks voor  €10. Dat wordt nog heerlijk lezen deze zomer!

Opbrengst
Zoals alle activiteiten van de Vincentiusvereniging heeft ook de Boekenbeurs armoedebestrijding als doel. De netto-opbrengsten van de verkoop van de boekenbeurs en -markt gaan voornamelijk naar projecten in de derde wereld. Deze projecten worden zorgvuldig geselecteerd en op de website van de vereniging vindt u de organisaties die zoal met een mooie bijdrage worden ondersteund. www.vincentiusdenbosch.nl/activiteiten/boekenbeurs

Kijk ook bij

Foto-expositie ‘KNIL & Maluku’ in Barak 1B vanaf 9 juli

Voor de foto-expositie ‘KNIL & Maluku’ portretteerde Ton Toemen een aantal oud-militairen van het Koninklijk …