(© Keke Keukelaar)

‘Boek in Boxtel’ met Tommy Wieringa

Met Tommy Wieringa presenteert Boek in Boxtel wederom een kopstuk uit de Nederlandse literaire wereld. Tijdens een gevarieerd en avondvullend programma op vrijdag 1 maart vertelt Wieringa over de totstandkoming van zijn boeken, zijn reizen en zijn visie op de wereld.

Boek in Boxtel wordt jaarlijks georganiseerd door Podium Boxtel, Bibliotheek Boxtel en Bruna Boxtel. Op 1 maart wordt auteur Tommy Wieringa geïnterviewd. Het belooft een interessante en afwisselende avond te worden met intermezzo’s van theater, film en Poetry Slam.

Grote, zeer succesvolle titels als Joe Speedboot, Caesarion en De heilige Rita kleuren het oeuvre van Tommy Wieringa. In 2013 won hij de Libris Literatuur Prijs met Dit zijn de namen. In 2014 schreef hij het Boekenweekgeschenk Een mooie jonge vrouw. En in september vorig jaar kwam zijn nieuwste boek Nirwana uit. Zijn werk wordt wereldwijd vertaald. Naast auteur is Wieringa een veelgevraagd columnist en essayist. Ook schrijft hij reisverhalen. Zijn werk verscheen onder meer in de Volkskrant, NRC, Vrij Nederland en Brabants Dagblad.

Vrijdag 1 maart | 20.15 uur | Podium Boxtel | € 12,50 (kaarten via Podium Boxtel).

Kijk ook bij

Hennepkwekerij met 300 planten in huis Vught

De politie heeft maandag na een melding een hennepkwekerij gevonden in een huis aan de …