Bloemen-en cadeaushop La Fleur viert 15-jarig bestaan

Op 4 april 2002 opende Bloemen- en Cadeaushop La Fleur de deuren aan de St. Elisabethstraat 23 in Vught. Op dinsdag 4 april wordt het 15 jarig bestaan gevierd!

“Vanaf dag één hebben de klanten de weg naar ons gevonden en de afgelopen 15 jaren zijn omgevlogen. We hebben in al die jaren een mooie klantenkring opgebouwd en nog steeds verwelkomen wij dagelijks nieuwe klanten”, vertelt eigenaar Jacco Bastiaans.

De winkel heeft door de jaren heen diverse aanpassingen ondergaan en is op alle fronten gemoderniseerd. Daardoor de verkoopruimte moderner en ruimtelijker is geworden, wat een positieve invloed heeft op de uitstraling van het mooie, grote assortiment bloemen, planten, plantenarrangementen, cadeauartikelen en woonaccessoires.

Bastiaans: “Bovendien lukt het nog steeds om goede kwaliteit en service te bieden tegen betaalbare prijzen, voor de particuliere klant, maar zeker ook voor de zakelijke klant. Daarom leveren we steeds meer bloemen aan bedrijven, winkels en instellingen.”

U kunt ook bloemen- en planten bestellen via de eigen webshop van La Fleur. Kijk eens op de website www.lafleurvught.nl om sfeer-ideeën op te doen. U vindt daar ook de webshop. U kunt La Fleur ook volgen op Facebook.

Aanbiedingen
Om het 15-jarig bestaan met u te vieren heeft La Fleur volgende week mooie aanbiedingen. Hou dus Het Klaverblad van 5 april in de gaten.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *