Toneelgroep Van Alles Wat (foto Rens Bressers)

Blijspel in Helvoirt

De Helvoirtse toneelgroep ‘Van Alles Wat’, opgericht in 2014, duikt het cafétheater in met een vlot geschreven blijspel dat garant staat voor een komische avond.
Na het succesvolle toneelstuk ‘Wegens omstandigheden geopend…’ brengt ‘Van Alles Wat’ dit jaar in een eerste café(theater)productie het toneelstuk ‘Culinaire calamiteiten’ op de planken, geschreven door Mart Moors en geregisseerd door Frans van Lith. Op vrijdagavond 31 maart en zaterdagavond 1 april vindt de opvoering plaats in de grote zaal van Brasserie De Bolle Keizer te Helvoirt.

Snoeshaan
Het verhaal speelt zich af in ‘De Gevulde Snoeshaan’. De nieuwe eigenaresse, Patricia de Kroon, wil van deze voormalige snackbar een chique restaurant maken. Maar met lui en brutaal personeel en een belabberde organisatie valt dat niet mee. Verder komen de meeste bizarre gasten langs en verzet het zeedierenbevrijdingsfront zich tegen het restaurant, omdat er zeedieren op het menu staan. Patricia verliest al snel de controle en het personeel vindt dit allemaal erg vermakelijk.

Kaarten
De zaal gaat om 19.30 uur open, het toneelstuk begint om 20.00 uur. Kaarten à 6 euro zijn direct aan de zaal verkrijgbaar, maar nu al in de voorverkoop bij De Bolle Keizer en Electro World Van Hattum in Helvoirt.

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …