Blaaskapel ‘Turnami’ viert 50 jaar

Met een speciaal jubileumconcert op 23 september, viert Blaaskapel ‘Turnami’ 50 jaar muziek maken. Deze groep enthousiaste muzikanten treedt op met hun bijzondere muziekprogramma dat bestaat uit muziek die van oorsprong uit  Tsjechië afkomstig is. Het gouden jubileum wordt samen met een aantal andere kapellen uit de regio gevierd, waaronder de Aä-lander Muzikanten, de Herzogenwälder Blasmuzik, Die Apfelstrüdel Muzikanten en Morava.

Turnami verzorgt regelmatig publieke optredens, zoals bij oktoberfeesten, evenementen en andere festivals. Ook in het buitenland laten de muzikanten van zich horen tijdens groepsreizen die regelmatig worden georganiseerd o.a. naar Duitsland en natuurlijk Tsjechië. Op deze manier brengen de muzikanten vN ‘Turnami’ hun gevarieerd muzikaal programma ten gehore voor een breed publiek. Ad Tolk: “Nieuwe enthousiaste muzikanten zijn altijd welkom bij het gezelschap. Wij komen elke maandagavond samen, onder leiding van Gerrie van Eijk, om muziek te maken.”

Gratis toegang
Het Jubileumconcert van Turnami vindt plaats in de Speeldoos in Vught op zondag 23 september, aanvang 13.00 uur. Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om het concert te bezoeken, neem dan eens een kijkje op DE website: www.turnami.com.

Kijk ook bij

Voorjaarsconcert Vughts Mannenkoor & Vrouwenkoor Innovation

Zondagmiddag 24 maart 14.00 uur zal het Vughts Mannenkoor een voorjaarsconcert verzorgen, samen met Vrouwenkoor …