Foto: Karlijn de Wild

Bijzonder concert op 2 en 3 februari

Op 2 en 3 februari vindt in de Tijberzaal van het Baanderherencollege in Boxtel een bijzonder concert plaats. De Gildenbondsharmonie verzorgt in samenwerking met Cello het Onbeperkt On Stage-gala waarbij cliënten van Cello uit Boxtel, Haaren en omstreken in de gelegenheid worden gesteld hun talent aan een groot publiek te laten zien.

Onder begeleiding van een samengesteld orkest, waarvan de leerlingen van de harmonie de hoofdmoot zullen vormen, worden talenten met een beperking volledig in de spotlights gezet. Zangers, dansers en muzikanten zullen afwisselend van elkaar hun plezier voor muziek ten tonele brengen. Voor deze bijzondere ontmoeting zijn nog kaarten verkrijgbaar. Deze kosten 7,50 euro en zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen te Boxtel: Sjiekkado Breukselsestraat en Bloemsierkunst Marimba, Van Beekstraat. Ook online zijn de kaarten te bestellen via www.gildenbonds.nl en via mail onbeperktonstage@gmail.com.

Vip-tafels
Via deze digitale kanalen zijn speciale vip-tafels voor 6 personen te reserveren. De kosten bedragen 125 euro per tafel, inclusief 6 entreebewijzen, gereserveerde plaatsen, hapjes én drankjes. Bovendien steunt u met de reservering van een vip-tafel deze bijzondere ontmoeting, zodat dit evenement niet eenmalig hoeft te blijven! Naast de vip-tafels heeft de organisatie voor het evenement een WhyDonate-collecte aangemaakt, waar u tevens een financiële bijdrage kunt leveren voor de aankleding van de zaal, de talenten, het orkest, etc. De WhyDonate-collecte kunt u vinden via de facebookpagina van de harmonie: Gildenbonds Jeugdpagina.

Kijk ook bij

Foto-expositie ‘KNIL & Maluku’ in Barak 1B vanaf 9 juli

Voor de foto-expositie ‘KNIL & Maluku’ portretteerde Ton Toemen een aantal oud-militairen van het Koninklijk …