Bijeenkomst vakantiekrachten voor woongroepen van Kentalis

Voor de woongroepen in Sint-Michielsgestel en omgeving is Kentalis op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten. Daarom organiseren wij op 5 maart en 16 april een informatiebijeenkomst. Studenten met een zorg gerelateerde opleiding zijn van harte welkom. Tijdens een kort gesprek met Kentalis-werknemers krijgen de kandidaten een beeld van het werken op de woongroepen, van onze bijzondere bewoners en de vacatures. Daarnaast kunnen we elkaar beter leren kennen en achterhalen of er een ‘klik’ is.

Wie wonen er bij Kentalis?
Bij Kentalis Sint Michielsgestel zijn woongroepen die bestaan uit zes tot acht cliënten. Hier wonen mensen met een meervoudige communicatieve beperking. Daarnaast is vaak ook sprake van andere problematieken zoals autisme, syndromen, medische kwetsbaarheden en doofblindheid. De verschillende groepen sluiten zoveel mogelijk aan bij de vraag van de bewoners, wat varieert van intensieve 1 op 1 begeleiding tot beleving en sfeer op groepsniveau.

‘Het maakt me trots als ik zie dat het goed gaat met een cliënt’
Werken op de woongroep is leuk en afwisselend. ‘Een cliënt die geniet van een wandelingetje of een ritje op de fiets. Daar doe ik het voor.’ Pedagogisch behandelaar Stephanie Bekken geniet van haar werk bij een woongroep in Sint-Michielsgestel. ‘Het maakt me trots als ik zie dat het goed gaat met een cliënt. Dat ze de wereld een beetje aan kunnen en hun dag een goede invulling heeft. Daarbij heb ik een heel fijn team met lieve en fijne collega’s, waarin we de zorg samen dragen.’

Algemene informatie
Datum: Donderdag 5 maart of 16 april 2020
Tijdstip:16.00-18.00 uur
Locatie: Kentalis, Travelaar, Theerestraat 42, Sint Michielsgestel
Aanmelden: Via bureaupersoneelsplanning@kentalis.nl

Over Kentalis
Kentalis is er voor mensen die een taalontwikkelingsstoornis hebben of slechthorend, doof of doofblind zijn, ook als zij meerdere beperkingen hebben. Zij kunnen bij Kentalis terecht voor onderzoek, zorg en onderwijs op maat, dicht bij huis en op locaties door heel Nederland. Ook werkt Kentalis samen met zorg- en onderwijsprofessionals in het binnen- en buitenland en delen wij met hen kennis. Onder het motto: ‘Samen komen we verder’.

Kijk ook bij

Kerstconcerten Kerstkoor Boxtel

De Vereniging Kerstkoor Boxtel zal dit jaar twee kerstconcerten verzorgen. U bent van harte welkom …