Bibliotheek Vught in januari

Een overzicht van het programma van bibliotheek Vught vind je voortaan steeds aan het begin van de maand in Het Klaverblad. Hierbij worden vooral de meest bijzondere, eenmalige activiteiten uitgelicht. Het volledige maandprogramma is ook als flyer beschikbaar en het meest complete overzicht van alle activiteiten van Huis73 vind je online op huis73.op-shop.nl.

Olympisch kampioen Maarten van der Weijden
‘The Hot Seat’ is een interviewprogramma door leerlingen van het Maurick College. In de komende editie van 20 januari vuren zij hun vragen af op Maarten van der Weijden. Hij werd na de diagnose kanker Olympisch kampioen op de 10 kilometer en zwom later de Elfstedentocht. Met zijn stichting haalde hij inmiddels al zeker 11 miljoen euro op voor kankeronderzoek.

Nieuwe dorpsdichter Vught
Donderdag 26 januari maakt wethouder Van de Ven de nieuwe dorpsdichter bekend in DePetrus. De jury – bestaande uit burgemeester Van de Mortel, Eric Alink (stadschroniqueur Den Bosch), IJsbrand van Maurik-Oude Engberink (Maurick College) en Cokky van Dongen (tekstschrijver en theatermaker) – heeft zich dan over alle inzendingen gebogen. Wil je zelf nog kans maken op deze bijzondere erebaan? Stuur jouw gedicht vóór 20 januari naar poezieweek@huis73.nl.

Theater voor de kleintjes
Op zaterdag 28 januari neemt Janine van Oisterwijks jeugdtheater ‘van Niks & van Alles’ kinderen van 2 tot en met 6 jaar mee langs de prentenboeken top 10, waarbij veel gezongen en gelachen wordt!

Kijk ook bij

Kerstconcerten Kerstkoor Boxtel

De Vereniging Kerstkoor Boxtel zal dit jaar twee kerstconcerten verzorgen. U bent van harte welkom …