Bezoekersgarage Jeroen Bosch Ziekenhuis tijdelijk gesloten

Vanaf vrijdag 6 juli wordt de hele bezoekersgarage van het Jeroen Bosch Ziekenhuis opnieuw gesloten voor onderhoudswerkzaamheden. Deze zullen maximaal drie weken duren. Tijdens deze werkzaamheden kunnen patiënten en bezoekers parkeren op het parkeerterrein waaraan een stuk van het oude Transferium is toegevoegd. De parkeergarage was eerder deze week gesloten voor onderhoud, maar door de verkeersdrukte die ontstond, heeft het JBZ zijn plannen bijgesteld.

De oorzaak van de verkeersdrukte na sluiting van de parkeergarage was het niet-doorstromen van het verkeer. Om nu voor een goede doorstroming te zorgen, wordt een aantal maatregelen genomen.

• Er worden verkeersregelaars ingezet op het kruispunt, de kiss-en-ride-zone, en het parkeerterrein.
• Er wordt beter en eerder aangegeven dat de parkeergarage gesloten is. Zodat auto’s meteen doorrijden naar het parkeerterrein.
• Er zijn twee rijbanen open om het parkeerterrein op te rijden.
• Er worden extra bewegwijzeringsborden geplaatst op het parkeerterrein.
• De uitgang van het parkeerterrein wordt verplaatst. Deze komt aan de andere kant van het terrein (de in-/uitgang van het oude Transferium).

De verwachting is dat door deze maatregelen geen drukte ontstaat bij het inrijden. Het kan zijn dat mensen bij het uitrijden iets langer moet wachten dan normaal.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …