Bezoekerscentrum Natuurmonumenten zoekt vrijwilligers

Waar kom jíj je bed voor uit? In de Brabantse natuurpoort Groot Speijck van de Oisterwijkse bossen en vennen ligt een prachtig bezoekerscentrum van Natuurmonumenten. Daar wordt gewerkt met een groep bevlogen en enthousiaste mensen van jong en oud aan het beschermen van de natuur. Er bestaan nu vacatures voor vrijwilligers.

Kom jij het team versterken? Meld je aan voor de informatiemarkt op donderdag 4 juli, aanvang 19.00 uur, op de van Tienhovenlaan 4 in Oisterwijk. Verschillende mensen vertellen enthousiast over hun werk en beantwoorden je vragen.

Er zijn de volgende vrijwilligersvacatures:
• gastheer/gastvrouw van het bezoekerscentrum
• begeleider jeugdactiviteiten
• excursieleiders volwassenenexcursies
• klusser voor onderhoud speelnatuur
• ondersteuner IT

Voor de volledige vacatures kijk je op: www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-oisterwijk/vrijwilligersvacatures.

Wat biedt het vrijwilligerswerk jou?
Behalve een fantastische werkplek én het goede gevoel te weten dat je echt iets bijdraagt aan het beschermen van de natuur in Nederland? Je leert veel nieuwe mensen kennen, werkt veel samen met anderen en krijgt ruimte om de dingen te doen waar je goed in bent. Daarbij steek je stiekem ook aardig wat op over de natuur en andere zaken.

Meld je aan voor de informatiemarkt op donderdagavond 4 juli
Laat Natuurmonumenten weten dat je erbij bent! Stuur een mail naar vrijwilligerscoördinator Karin de Jong op Karindejong@natuurmonumenten.nl, telefoonnummer 013-591 5000. Ook voor vragen mag je natuurlijk altijd bellen.

Kijk ook bij

Taalvrijwilliger worden?

In de gemeente Vught hebben ongeveer 3.000 inwoners moeite met taal, rekenen of digitale vaardigheden. …